За мен

За мен

Жената е дъщеря, майка, любима, приятелка, колежка. Много са сферите в живота, в които тя трябва да бъде винаги отзивчива и готова за действие. Работила съм 19 години сред много дами и постоянни взаимоотношения и комуникации.

Аз съм лайф коуч и психолог, мотиватор, треньор по личностно развитие, експерт по взаимоотношения, сертифициран треньор по изграждане на самочувствие и увереност и психолог-педагог. Имам две икономически образования.

Също така съм сертифициран йога инструктор и творя медитации.


Животът е вълшебство!

Тук съм за да имаш конфиденциален събеседник и приятел.
Тук съм за да успеем с прецизност и точност да докоснем струните на душата ти.
Тук съм за да улесним деня ти.
Тук съм за да усетиш, че не си сама.
Тук съм за да бъда рамото, на което да се облегнеш.
Тук съм за да намерим пътя, когато си объркана.

Тук съм за да ти помогна да подредиш хаоса в мислите си.
Тук съм за да не се чувстваш изоставена.
Тук съм за да не си тъжна и самотна.
Тук съм за да вървим към най-щастливия ти живот.
Тук съм за да изхвърлим боклука от главата ти,
от обкръжението ти и от живота ти.
Да израснеш, да се надградиш,
да се усмихваш и да имаш ”криле”.

ЗАЩОТО: ВИНАГИ ИМА НАЧИН!
ЗАЩОТО: ТИ ЗАСЛУЖАВАШ!

Какво е лайф коучът?

Лайф коучът е професионалист, който помага на хората да постигнат целите си и да подобрят общото си благосъстояние. Те осигуряват доверие, насоки и подкрепа, за да помогнат на клиентите да постигнат желаните резултати. Лайф коучът действа като наставник и мотиватор, като помага на хората да преодолеят препятствията, да изградят самосъзнание и да развият положително мислене. Ролята на лайф коуч е да помогне на хората да идентифицират своите силни и слаби страни и области за подобрение. Те осигуряват безопасно, неосъждащо пространство за клиентите да обсъждат своите цели, стремежи и предизвикателства. Те помагат на клиентите да създадат визия за своето бъдеще, да си поставят ясни, постижими цели и да разработят план за постигане на тези цели. Лайф коучът може също така да помогне на клиентите да подобрят самочувствието си, да повишат увереността си и да разработят стратегии за справяне за управление на стреса и преодоляване на несгоди.


Манифест на щастливата жена

Аз съм жена, която избира да живее щастлив и пълноценен живот. Признавам, че щастието не е нещо, което ми е дадено, а нещо, което трябва активно да култивирам в себе си. Отказвам да бъда възпирана от обществените очаквания и стереотипи, които ми казват как трябва да се държа или какво трябва да искам. Аз контролирам собственото си щастие и няма да позволя на някой друг да го определя вместо мен. Вярвам в отношението към себе си с доброта и състрадание. Няма да бъда строга към себе си, че не съм перфектна и няма да се сравнявам с другите. Знам, че пътуването на всеки е различно и това сравнение е крадецът на радост. Ще се обградя с позитивни и подкрепящи хора, които ще ме повдигнат и ще ме насърчат да бъда най-добрата.

Вярвам в силата на грижата за себе си и любовта към себе си. Ще се погрижа за своето физическо, психическо и емоционално благополучие. Ще отделя време за нещата, които ми носят радост и ме карат да се чувствам добре. Също така ще отделя време за саморефлексия и интроспекция, за да мога да разбера по-добре мислите, чувствата и нуждите си. Вярвам в силата на позитивното мислене. Ще се съсредоточа върху доброто в живота си и ще практикувам благодарност. Няма да се спирам на негативни мисли или тревоги, а вместо това ще търся доброро във всяка ситуация. Няма да позволя на страха или съмнението да ме спрат да преследвам мечтите си и да постигам целите си. Вярвам в силата на гласа си. Ще говоря за себе си на другите. Няма да се страхувам да споделя моите мнения и идеи, дори и да са различни от общоприетите. Няма да се страхувам да отстоявам това, в което вярвам, и да се боря за това, което е правилно /за мен/.

Вярвам в силата на моите действия. Няма да говоря само, а ще действам, ще се разхождам. Ще предприема действия за създаване на живота, който искам. Няма да чакам някой друг да накара нещата да се случат вместо мен, а сама ще поема отговорността за своето щастие и успех. Вярвам в силата на общността. Ще се обградя с хора, които споделят моите ценности и вярвания. Ще изградя отношения с хора, които ще ме подкрепят и които аз мога да подкрепя в замяна. Ще окажа положително влияние в света. Аз съм жена, която избира да бъде щастлива. Няма да позволя на никого или нищо да ми попречи да живея най-добрия си живот. Ще поема контрола върху собственото си щастие и ще се стремя да оказвам положително влияние върху света. Това е моят манифест за щастливата жена!
Решенията днес определят твоето утре! Нека заедно направим първата крачка към по-добър живот
Контакти
тел.: +359 886907280
e-mail: info@lifecoachradoslava.com

2024 Life Coach Radoslava. Всички права запазени. Защита на личните данни/Общи условия