Блог

Пълнолунието има особено значение и може да повлияе на нашите емоции, поведение и дори физическо здраве.
Всяка страна има свои собствени истини и причини
Паническите атаки са внезапни епизоди на силен страх или дискомфорт, които могат да връхлетят неочаквано
Любовта, често възприемана като най-дълбокото човешко чувство, е сложен танц, изпълнен с потенциални клопки и управляван от определени закономерности
В основата на концепцията за "пътя на срещата" стои идеята, че всяка среща е огледало, в което можем да видим себе си
Да продължиш, след като си бил изоставен от някого, когото все още обичаш, може да бъде едно от най-предизвикателните преживявания, които животът ти поднася
Път, пълен с раздяла, страдание, загуба, изоставяне и в крайна сметка изцеление
Преходът от ден към нощ носи със себе си усещане за облекчение от жаркия ден и изпълва душата ни с копнеж, превръщайки обикновените моменти в необикновени спомени.
Когато слънцето леко изгрява на хоризонта, то осигурява зашеметяващ фон за свързване с вътрешното Аз. Тази древна практика е възприета от култури по целия свят заради нейните трансформиращи ефекти върху психическото и физическото здраве.
Докато топлите слънчеви лъчи ни прегръщат, лятото носи в душите ни множество положителни мисли и емоции. Това е сезон, който подмладява духа и разпалва чувството на радост и чудо.
Летните утрини ни даряват с време, карайки ни да се насладим на простите удоволствия, които често остават пренебрегвани в забързаното ежедневие.
Когато осъзнаете, че заслужавате най-доброто, вие култивирате начин на мислене, който ви тласка към постигане на вашите цели.
Духовният живот е този, в който индивидът търси по-дълбоко разбиране на себе си, света около себе си и своето място в него.
Доминиращата майка е родител, който прекомерно контролира и манипулира поведението и изборите на детето си.
Най-добрите приятели са ценни. Те носят радост, подкрепа и безусловна любов. Те правят живота по-ярък и смислен. Ценете ги винаги!
Когато плачем, тялото ни освобождава емоционалното напрежение и стреса, което ни помага да се чувстваме по-добре и по-спокойни.
Щастието е състояние на ума, характеризиращо се с чувство на задоволство, удовлетворение и радост
Конфликтите и споровете са неизбежна част от човешките взаимоотношения и взаимодействия. Те възникват, когато хората имат различни нужди, ценности, вярвания или цели .Тогава се наблюдава сблъсък .
Чакрите са енергийни центрове в тялото, които съответстват на специфични физически, емоционални и духовни състояния
Подобряването на вашите навици може да бъде предизвикателен, но възнаграждаващ процес


Решенията днес определят твоето утре! Нека заедно направим първата крачка към по-добър живот
Контакти
тел.: +359 886907280
e-mail: info@lifecoachradoslava.com

2024 Life Coach Radoslava. Всички права запазени. Защита на личните данни/Общи условия